Wie zijn wij?

Aangenaam!

Misschien had je nog nooit van onze dagbesteding gehoord. En eerlijk gezegd vinden wij dat niet heel erg of heel vreemd, want we zijn graag bescheiden. Aan de andere kant brengen we daar met plezier verandering in, zeker omdat we denken dat we jou met onze dagbesteding, serviceteam en individuele begeleiding iets te bieden hebben. Samen met jou kunnen we onze dagbesteding nog succesvoller maken.Mazzel dagbesteding gelooft sinds de start in 2009 in kleinschaligheid. 

In 2022 is dat de reden geweest dat we onze gegroeide dagbesteding organisatie gesplitst hebben om zo de kleinschaligheid te kunnen blijven aanbieden. Het Team dat er alles aan doet om de dagbesteding zo gaaf mogelijk te maken!


Samenwerk partners

Jij helpt mee in de samenleving

We werken graag samen met bedrijven in de omgeving om op die manier allerlei verschillende activiteiten te doen en tegelijkertijd ontzettend nuttig bezig te zijn en echt iets te betekenen binnen onze samenleving. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je niet moet presteren of dat je moet helpen. Het is vooral leuk om te doen en vind je dat niet dan ga je fijn iets anders doen. Mogelijkheden genoeg. 

Klik hier als jij wil weten met welke bedrijven wij samenwerken! > 


Ons team van toppers

Samen met onze enthousiaste lieve en professionele begeleiders doen wij er alles aan om iedereen zich thuis te laten voelen. Een klein vast team zorgt voor stabiliteit, continuïteit en voorspelbaarheid.

 

Cindy Kroef – van Schijndel

Eigenaar

Stuur een e-mail
Meer over Cindy >

Esther Maas

Begeleider

Stuur een e-mail
Meer over Esther >

Bianca Verbakel

Begeleider

Stuur een e-mail
Meer over Bianca >

Iris van Hoorn

Begeleider

Stuur een e-mail
Meer over Iris >

Anke Mezenberg

Begeleider

Stuur een e-mail
Meer over Anke >

Jij ?

Begeleider / Stagiair

Stuur een e-mail