Cindy Kroef – van Schijndel

Mijn naam is Cindy Kroef – van Schijndel, trotse eigenaresse van Mazzel dagbesteding. Mijn passie is werken met mensen en daarbij kijken naar mogelijkheden: wat kan er wel.

Werken met mensen is geen één dag precies hetzelfde en daar hou ik van! Ik geniet van denken in mogelijkheden, samenwerken en vooral van gezichten die aan het genieten zijn. 

Wat ben ik trots op iedereen binnen onze dagbesteding! We hebben een prachtige visie en daar sta ik helemaal achter. Het is zo fijn om jezelf te kunnen zijn en te doen wat jij fijn vindt, waar jij blij en gelukkig van wordt. 

Ik woon in Gemert en ben getrouwd met Arthur. Samen hebben we drie mooie meiden; Maud, Britt & Roos. Naast het werken bij Mazzel ben ik heel graag thuis bij mijn gezin, in gezelschap van anderen, met vrienden of ben ik lekker aan het bewegen. Ik ben graag bezig; een bezig bijtje zeggen ze weleens. Dat komt met een eigen onderneming wel van pas. Na mijn MDGO-vp (verpleging) ben ik 1999 gaan werken in de zorg. In deeltijd heb ik mijn diploma behaald van Social work – SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) en management en leidinggeven in de zorg. Veel geleerd, maar toegegeven: het echte werken met mensen, daar heb ik het allermeeste van geleerd en ik leer en geniet ik nog steeds elke dag van!